Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
Email *
Potvrdi email *

Tema: Kondicijski trening

Faza: Usavršavanje
Dob: U14 i stariji
Broj igrača: Cijeli tim

 

 

 

 

 

Više ovakvih vježbi i treninga možete pronaći na DVD kompletu SAQ za nogomet.

 

Ovaj komplet za nogomet sastoji se od 4 izvorna SAQ® DVD-a pod nazivima:
1. SAQ Formula uspjeha u nogometu
2. SAQ Eksplozivnost nogometaša
3. SAQ Dinamička fleksibilnost nogometaša
4. SAQ Brzi rad nogu nogometaša
 

1. SAQ Formula za uspjeh u nogometu - Uz Arsenalovu, Leicester City nogometnu akademiju i inspirativan govor  Alana Pearson (autora 'SAQ Soccer'), 'SAQ ® Sucess ' daje temeljit pregled SAQ Nogometnih programa, sveobuhvatni i praktični sustav za poboljšanje svih motoričkih sposobnosti nogometaša.


2. SAQ Eksplozivnost nogometaša – Trening za rekvizitima za otpor i eksplozivni trening brzine postali su dio treninga koji sadrži ono što je postalo glavni dio trening programa svih profesionalnih nogometnih klubova. Treninzi sa otporom uključuju opremu poput SAQ Side-Stepper i Viper pojas kao i treninzi 'bez opreme-alternative koje će razviti i poboljšati eksplozivne potencijale bilo kojeg igrača. DVD sadrži mnoštvo vježbi i kombinacija vježbi.


3. SAQ Dinamička fleksibilnost nogometaša - Vodeća tehnika za zagrijavanje u praktičnoj pripremi profesionalnih nogometaša. U suradnji sa igračima iz kluba Stevenage Borough FC i detaljnim uputama od strane Alana Pearsona (autor 'SAQ Soccer'), 'SAQ Dynamic Flex zagrijavanje za nogomet' je idealan izvor informacija za sve nogometne trenere ili igrače.


4. SAQ Brzi rad nogu nogometaša - Trening sa SAQ Ljestvama za brzi rad nogu glavni je dio programa izobrazbe u svim profesionalnim nogometnim klubovima. Uz igrače iz Queen's Park Rangers FC, detaljne upute od strane Alana Pearsona (autor 'SAQ Soccer'), 'SAQ Brzi rad nogu nogometaša' je idealan izvor informacija za sve nogometne trenere ili igrače.

 

Svaki od ova 4 DVD je moguće kupiti zasebno po cijeni od 19,90EUR!

Light Color Schemes

Dark Color Schemes

Dark 1 Dark 2
Dark 3 Dark 4

Layout Style

Boxed Fullwidth